LETTER Print-at-Home Happybox Evadare in Natura Mărește

Happybox Evadare in Natura

Cadou Happybox

Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happybox Evadare in Natura include o selectie de servicii, pachete turistice pentru doua persoane la hoteluri si vile selectate pentru a garanta oferirea unui cadou reusit. Cumpara un Happybox Evadare in Natura si ofera-l cadou acum. Persoana draga va avea parte de un sejur ales din variantele de mai jos.

Toate pachetele incluse in cadoul Happybox Evadare in Natura sunt pentru 2 persoane, cazarea va fi mereu in camera dubla sau apartament.

Vrei sa afli mai multe informatii despre Happybox si solutiile pentru compania ta? Vrei sa oferi activitati, sejururi angajatilor si partenerilor? Alege cadourile si premiile Happybox si lasa beneficiarul sa isi aleaga singur experienta. Contacteaza-ne acum si ofera angajatilor, clientilor si partenerilor un cadou special! 

More details

Informații

Cum functioneaza:

PASUL 1: Comanzi online, primesti cadoul Happybox Evadare in Natura si il oferi persoanei dragi.

PASUL 2: Beneficiarul cadoului isi alege singur activitatea preferata din lista de mai jos si trimite rezervarea catre noi.

PASUL 3: In urma confirmarii disponibilitatii locatiei alese, beneficiarul cadoului foloseste voucherul pentru a trai o experienta frumoasa, primita cadou.

Fiecare cadou Happybox include o selectie de experiente si activitati cu o tema bine definita, din care beneficiarul cadoului isi va alege una: cea pe care si-o doreste. Cadourile Happybox nu sunt nominale si nu au pretul inscris pe ele. 


Alege cadoul ce se potriveste perfect persoanei dragi. Nu iti mai face griji in privinta gasirii unui cadou care sa ii placa persoanei dragi. Alege un Happybox si persoana draga tie isi va alege singura experienta. In plus, ii oferim posibilitatea de a-si rezerva si beneficia de activitatea preferata la data dorita (si conform disponibilitatilor partenerilor, pana la data valabilitatii cadoului achizitionat). 

Pe langa oferirea unui cadou experienta si a optiunii de a-si alege activitatea dintr-o lista relevanta, prin cadoul Happybox cumparat de tine oferi si serviciul personal Happybox. Am inclus acest cost in fiecare cadou Happybox pentru a garanta satisfactia fiecarui beneficiar al unui cadou Happybox. Serviciul personal Happybox presupune ca, in urma unui contact initial cu Happybox, beneficiarul cadoului va fi preluat imediat de un consultant ce va urmari rezervarea experientei de la primul telefon, e-mail sau comanda online pana la sosirea la partenerul ales pentru a trai o noua experienta memorabila. Chiar si mai departe, beneficiarul unui cadou Happybox ne devine partener, deoarece feedback-ul lui cu privire la serviciile traite ne obliga sa adaptam mereu ofertele pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. 


Atunci cand daruiesti un Happybox Evadare in Natura, nu oferi doar o activitate, un sejur, o experienta. Oferi posibilitatea de alegere, oferi valabilitate prelungita, serviciu personal si, nu in ultimul rand, acces la sistemul online de rezervari experiente. In cadrul sistemului iti poti alege orice activitate, folosind doar codul de securitate (codul unic pentru rezervare) aflat pe voucherul primit. Beneficiarul unui cadou Happybox va putea folosi sistemul online de rezervari Happybox pentru a alege orice experienta din tema definita, fara sa achite absolut nimic, deoarece va folosi codul unic alocat. Cu voucherul inclus in fiecare cadou Happybox va merge la locatia rezervata si va beneficia de experienta dorita. 

In plus, cand devii client Happybox primesti imediat beneficii suplimentare. Cumpara acum un cadou Happybox si primesti suplimentar un cupon valoric de reducere pentru achizitia oricarui cadou Happybox cat si un cupon de livrare gratuita (cupoanele nu pot fi cumulate, nu pot fi folosite impreuna cu alte oferte speciale online). Aceste cupoane pot fi folosite pana la sfarsitul anului.  

Nu trebuie să îți mai faci griji că nu ai ales cadoul perfect. Cel ce va primi cadoul Happybox își va alege singur activitatea preferată și o va programa în funcție de programul sau, fără să mai plătească ceva! 


Prin alegerea cadourilor Happybox îți garantăm un plus de valoare! Poti oferi angajatilor si partenerilor un cadou corporate format dintr-o cutie eleganta ce include o brosura de calitate si un voucher ce va fi folosit de catre beneficiarul cadoului. Sau, atat pentru individuali cat si pentru companii, alege varianta unui plic elegant si o frumoasa scrisoare introductiva ce duce beneficiarul cadoului mai aproape de trairea unei experiente de vis. Poti opta si pentru varianta Happybox Print-at-Home pentru simplitate si rapiditate. Indiferent de forma aleasa a cadoului Happybox, beneficiarul unui cadou Happybox va avea parte de o experiență inedita, va primi un cadou special și iși va alege singur activitatea preferata din lista pusa de noi la dispozitie in brosura si online. Astfel, cutia, broșura sau plicul cu scrisoare si voucher alaturi de selectarea centrelor partenere, dispunerea într-un singur loc a ofertelor și serviciile de intermediere a programărilor sunt un alt plus de valoare oferit de către Happybox. In momentul alegerii experientei de catre beneficiarul cadoului Happybox, un consultant Happybox va lua legatura cu acesta pentru garantarea unor servicii de calitate, facand astfel din cadoul oferit o intreaga experienta personala.  

Recomandarea noastra: Alege cadoul Happybox Evadare in Natura in varianta LETTER si vei oferi persoanei dragi un plic elegant ce contine voucherul si scrisoarea introductiva. Vei surprinde prin originalitate si garantam o reactie pozitiva.

Afla totul despre formele de prezentare Happybox aici:

Experiențele incluse în acest cadou Happybox:

  • 1 x

    Casa Freya Busteni

    Casa Freya este usor de localizat in zona Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, iesind in evidenta printr-o arhitectura deosebita.

  • 1 x

    Casa Freya Busteni

    Casa Freya este usor de localizat in zona Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, iesind in evidenta printr-o arhitectura deosebita. Stilul exclusivist, unicitatea designului și a calității evidente fac din facilitățile de cazare ale Casei Freya o plăcere pentru oaspeții locatiei.   Adresa Casa Freya: Busteni, Prahova, 105500, St....

4 alte produse în aceeași categorie: