OFERA CADOURI SI PREMII HAPPYBOX   


Valentin Avram

Co-fondator Happybox

"Și tu poți aduce bucurie angajaților, clienților și partenerilor.


Am ajutat zeci de companii să își imbunătăteasca relația cu clienții, partenerii și angajații. Am putea să vă ajutăm și pe voi.

Începând din 2013, Happybox a ajutat o gamă largă de organizații să își dezvolte programe de succes privind recompensarea angajaților, premierea clienților și loializarea partenerilor. Noi lucrăm cu clienți mari și mici, din întreaga tară, pentru a îi ajuta să obtină rezultate mai bune, prin intermediul cadourilor și premiilor corporate concepute de Happybox. Clienții noștri includ firme mici și medii, corporații mari, organizații de toate felurile. Pentru ei am creat pachete de servicii care au îmbunătățit viețile multor oameni din jurul companiei.

Oferă și tu angajaților, clienților sau partenerilor un cadou Happybox. "

.

.


Cadourile happybox oferă sute de variante de activități, experiențe inedite sau sejururi în România. Happybox prezinta teme diferite pentru a facilita alegerea si segmenta beneficiarii, cadourile Happybox permit beneficiarilor să aleagă ceea ce ei ar dori să facă, când și unde! 

Experiențele cadou Happybox reprezintă o alternativă binevenită la stimulentele oferite până în prezent angajaților sau partenerilor dumneavoastră. De asemenea, această alternativă aduce un plus de bucurie și vă oferă atât dumneavoastră, cât și beneficiarului, un subiect de socializare. 

Cadourile Happybox sunt ușor de oferit prin diverse concursuri, promoții, expoziții și evenimente. În același timp, ajută la recompensarea și motivarea angajaților și clienților, deopotrivă. 

Angajamentul nostru este să vă oferim soluții personalizate pentru toate acțiunile companiei dumneavoastră. Happybox poate fi personalizat pentru a include branding-ul companiei dumneavoastră, ducând astfel la creșterea gradului de conștientizare și crearea unei imagini pozitive. 

Happybox oferă: 

O multitudine de variante: oferind sute de activități care variază de la stagii de pilotaj la degustări de ciocolată, happybox satisface toate gusturile și toate vârstele, cu un cadou care se va potrivi oricui. 

Account Manager dedicat: echipă noastră eficientă și prietenoasă este aici pentru a se asigura că cerințele dumneavoastră sunt îndeplinite cât mai rapid și mai eficient posibil. 

Instrumente de marketing: vă putem spori promovarea companiei prin personalizarea cadourilor, realizarea de cutii ce poartă logo-ul companiei dumneavoastră sau prin încorporarea culorilor unice brand-ului dumneavoastră în ambalajele și flyerele happybox. 

Promisiunea partenerilor: ne bucurăm de o relație excelentă cu toți partenerii noștri care garantează pe deplin pentru calitatea înaltă a experiențelor pe care le oferă. 

Disponibilitate pentru comenzi mari: putem îndeplini comenzile rapid și eficient, fie că doriți să expediem individual, la fiecare beneficiar în parte, sau toate cadourile happybox la o singură adresă. Achiziționarea în cantități mari poate fi de asemenea mai rentabilă, deoarece oferim un sistem de reduceri corporate. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii. 

Soluții personalizate in functie de varianta aleasa:      PRINT-AT-HOME    /    BOX   /   LETTER    

De la co-branding la personalizarea cadourilor și ambalaje speciale, putem adapta produsele happybox pentru a se potrivi audienței și nevoilor dumneavoastră. 

Sporiți promovarea dvs. prin aplicarea unui sticker personalizat sau incorporați logo-ul companiei și schema de culori pe o husa personalizată happybox, realizând astfel o mai puternică asociere cu brand-ul dumneavoastră. 

Putem personaliza cadourile, realiza plicuri si cutii ce poartă logo-ul companiei dumneavoastră sau incorpora culorile unice brand-ului dumneavoastră în ambalajele, flyerele si e-mail-urile Happybox. 

Alegeti varianta Happybox ce se potriveste companiei dumneavoastra: BOX, LETTER sau PRINT-AT-HOME.  Indiferent de forma aleasa sau disponibila in momentul cumpararii, procedura ramane neschimbata, beneficiarul cadoului Happybox isi va alege singur activitatea preferata cu ajutorul codului unic de securitate inscris pe voucherul ce poate fi inclus in cutie, trimis prin e-mail sau introdus in plic alaturi de scrisoarea Happybox.   

1. PRINT-AT-HOME 

 


2. BOX 

 


3. LETTER 

 


Iata cateva variante de personalizare a cadourilor Happybox pentru brandul companiei dumneavoastra: 

Stiker: simplu și eficient! Realizăm un sticker în stilul companiei dumneavoastră, conținând logo-ul și un text la alegere. La final acesta se lipește pe fiecare cutie happybox asociată proiectului dumneavoastră sau pe plicurile ce contin scrisoarea si voucherul happybox. 

Pliant personalizat: adăugați un mesaj cutiilor sau plicurilor dumneavoastră! Realizăm un flyer personalizat cu mesajul dumneavoastră și îl introducem în fiecare cutie sau in fiecare plic happybox. O surpriză plăcută pentru fiecare beneficiar și o legătură strânsă pe viitor cu compania dumneavoastră. 

Husa în culorile companiei: îmbracă cutia happybox în stilul propriu! Fiecare cadou va avea o husă atractivă. Puteți alege să realizați intern creația sau lăsați echipa noastră grafică să se ocupe de acest aspect. 

O cutie unică: cadoul complet personalizat! Alegeți o variantă de personalizare a cutiei happybox în culorile și cu logo-ul companiei dumneavoastră. Va avea cu siguranță un impact puternic asupra clienților, partenerilor sau angajaților dumneavoastră. 

Un plic elegant: o varianta de personalizare completa a cadoului Happybox Letter. Realizam plicuri de cea mai buna calitate ce pot fi personalizate integral. 

Scrisoare personalizata: in fiecare plic Happybox Letter introducem scrisoarea introductiva ce ofera informatii esentiale beneficiarilor. Introduceti mesajul companiei dumneavoastra aici pentru a detalia cadoul oferit. 

E-mail template: Adaugati culorile si mesajul companiei dumneavoastra in fiecare e-mail primit de beneficiarii cadourilor Happybox aferente campaniei realizate. Vor fi surprinsi placut si vor aprecia un cadou smart si inedit. 

Pentru mai multe detalii despre conceptul Happybox si cele trei variante BOX, LETTER si PRINT-AT-HOME, vezi si sectiunea CE ESTE HAPPYBOX?

Avantajele clienților Happybox: 

Serviciu clienți dedicat companiilor pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de comanda dumneavoastră. 

Procesul logistic performant ne permite livrarea cadourilor happybox în mai puțin de 72 ore și aveți posibilitatea de a urmări comanda prin intemediul serviciului de tracking courier. În același timp vă oferim posibilitatea de a alege livrarea în mai multe puncte din țară fără supracost. 

Un singur contact pentru a vă sfătui în procesul de selecție a ofertelor happybox și în cadrul derulării acțiunii de promovare, campaniei de marketing 

Programe internaționale: Cu experiență în turism, cu parteneri locali internaționali de încredere și prin garanția unor servicii de calitate, vă putem oferi soluții internaționale de experiențe cadou Happybox. 

Happybox- Instrument de Motivare si Recompensare 

happybox este un instrument excelent pentru compania voastră: folosiți-l pentru a vă motiva, recompensa și stimula atât angajații, cât și partenerii dumneavoastră de afaceri. happybox poate reprezenta în egală măsură varianta ideală pe care compania dumneavoastră o poate oferi că premiu  în cadrul campaniilor de marketing.  

Stimularea angajaților: 

Creșteți performanța angajaților dumneavoastră prin oferirea drept stimulent a unui cadou happybox. Cadourile noastre inspirationale va vor ajută să va atingeți obiectivele.  

Motiveza-ți echipă cu gamă noastră largă de experiențe cadou. Creșteți motivația și îndrumati performanțele angajaților prin oferirea de stimulente care să le ofere o recompensa unică și reală pentru atingerea obiectivelor companiei. Happybox oferă o gamă largă și diversificată de produse ce dau dreptul beneficiarului să experimenteze!  

Așa cum experiențele noastre sunt disponibile în puncte diferite de preț, puteți seta o scară de recompensare bazată pe obiective realizate la diferite niveluri. Ierarhizarea recompensei este foarte eficientă și ușor de realizat datorită evantaiului larg de prețuri și varietății tematicilor incluse.  

Recompensarea angajaților:  

Să va păstrați personalul mulțumit este esențial dacă doriți să  îi țineți aproape și să le stimulați productivitatea. Recompensați-i pentru loialitate cu ajutorului cadoului happybox.   

Happybox - Cadou Corporate: 

Mențineți și promovați relațiile cu clienții dumneavoastră,  încântați-i cu o experiență cadou de la happybox. Este un mod ideal de a le mulțumi și a le recompensa loialitatea. Consolidați relațiile comerciale cu clienții mulțumindu-le cu un cadou la înălțimea exigențelor lor. 
   
Cheia succesului unei afaceri este recunoașterea valorii clienților săi. Oferirea clienților dumneavoastră a oricăreia din experiențele noastre cadou îi va face să se simtă apreciați și prețuiți. Surprindeți-i cu un cadou pentru a marca o ocazie specială, cum ar fi o aniversare sau de Crăciun, sau doar ca o modalitate de a spune "Mulțumesc!". 

CONTACTAȚI-NE!


Pentru a afla mai multe informații sau pentru a începe programul personalizat al companiei dumneavoastră nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@happy-box.ro