TE INVITAM SA DEVII PARTENER HAPPYBOX

pentru a crea noi experiente si activitati cadou


Draga viitor partener,

Acum cativa ani am creat o platforma pentru companiile ce fac lucrurile diferit. Am strans in cadourile Happybox sute de activitati si experiente de la partenerii nostri, din care beneficiarii cadourilor sa isi aleaga exact ceea ce le place. Iar clientii nostri au fost, de-a dreptul, entuziasmati. Am primit feedback-uri pozitive atat de la individuali cat si din companii. Avem clienti atat de diferiti si totusi uniti prin dorinta de a lua parte la ceva inedit. Impreuna cu partenerii nostri, putem crea noi cadouri interesante. Inscrie cateva pachete de servicii si prezinta locatia ta clientilor nostri! 

Acum ne pregatim de lansarea noilor cadouri Happybox si cautam companii ce ofera servicii de agrement, aventură, gastronomie, turism, sport sau relaxare, pe care clientii nostri sa le descopere. Asa ca te invitam sa ne prezinti locatia ta pentru a o include in cadourile Happybox, fara costuri pentru tine. Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti prezenta detalii privind aceasta colaborare. Clientii nostri de-abia asteapta sa vada noii parteneri.

Inregistrarea locatiei tale este primul pas spre un parteneriat plin de beneficii. Clientii nostri sunt individuali si companii ce ofera cadouri angajatilor, clientilor si partenerilor. Happybox este un premiu pentru cei mai merituosi angajati si un stimulent pentru echipele de lucru. Am oferit si organizam pentru clientii nostri actiuni personalizate cu ajutorul partenerilor nostri. 

Iata cum poate colaborarea cu Happybox sa te ajute:


PROMOVARE

Iti oferim promovarea ofertei si a locatiei online pe Happy-box.ro, anuntarea clientilor pe paginile noastre de Facebook si LinkedIn si posibilitatea de includere in brosura tiparita. Iti vom genera vizibilitate in cadrul unui segment nou de clienti (individuali si corporate) si iti vom trimite beneficiarii cadourilor ce aleg locatia ta.

CLIENTI NOI

Prin folosirea sistemului Happybox - experiențe cadou, vei putea atrage clienti noi catre locatia ta. Creaza o oferta speciala si mareste cifra de afaceri a companiei. Poti obtine un flux continuu de clienti, chiar si in perioadele de extra-sezon. Tu alegi perioada valabilitatii ofertei si mentionezi conditiile necesare, apoi directionezi clientii in datele dorite.

VENITURI SUPLIMENTARE

Veti putea genera noi caștiguri, avand in vedere ca beneficiarii cadoului Happybox pot cere servicii suplimentare contra cost sau pot veni insotiti de alte persoane. In plus, creaza pachete de servicii in asa fel incat fiecare client sa ceara mai mult si sa vina cu prietenii. Ofera pachete introductive si ofera facilitati la achizitii suplimentare. 

COSTURI ZERO

Pentru toate parteneriatele incheiate in 2017, inregistrarea este gratuita. Acest lucru inseamna ca nu va exista nicio taxa de intrare in cadourile Happybox si nicio alta taxa lunara, anuala sau de orice alt fel. Nu platiti nimic nici acum, nici mai tarziu. Noi vindem produsul iar cheltuielile și eforturile de marketing ale companiei tale sunt zero.

IMAGINE POZITIVA

Creaza o oferta atractiva, cu servicii de calitate si prezint-o pe Happy-box.ro. Locatia ta va fi asociata conceptului nostru unic si vei beneficia de o imagina buna. Happybox beneficiaza de o buna pozitionare in mintea consumatorului, de care veti profita in calitate de furnizor de servicii Happybox.

Vrei sa afli mai mult?


Completeaza formularul de mai sus si te vom contacta in scurt timp pentru a discuta detaliile colaborarii. Intre timp:

Vezi aici RASPUNSURILE LA INTREBARILE TALE despre colaborarea cu Happybox.

Vezi aici CE ESTE HAPPYBOX, pagina creata pentru a detalia conceptul nostru.

Sau contacteaza-ma direct si iti voi raspunde la toate intrebarile tale!

Valentin Avram

Operations Manager & Co-Founder Happybox  |  experiente si activitati cadou

valentin@happy-box.ro

https://ro.linkedin.com/in/valentin-avram

+40.720.891.800