Ce cumperi atunci cand alegi un Happybox? 


Cumperi un
 cadou experienta cu adevarat special. Spunem asta pentru ca fiecare cadou Happybox include o selectie de experiente si activitati cu o tema bine definita, din care beneficiarul cadoului isi va alege una: cea pe care si-o doreste. Cadourile Happybox nu sunt nominale si nu au pretul inscris pe ele.  

Cumperi cadoul ce se
 potriveste perfect persoanei dragi. Nu iti mai face griji in privinta gasirii unui cadou care sa ii placa persoanei dragi. Alege un Happybox si persoana draga tie isi va alege singura experienta. In plus, ii oferim posibilitatea de a-si rezerva si beneficia de activitatea preferata la data dorita. 

Pe langa oferirea unui
 cadou experienta si a optiunii de a-si alege activitatea dintr-o lista relevanta, prin cadoul Happybox cumparat de tine oferi siserviciul personal Happybox. Am inclus acest cost in fiecare cadou Happybox pentru a garanta satisfactia fiecarui beneficiar al unui cadou Happybox. Serviciul personal Happybox presupune ca, in urma unui contact initial cu Happybox, beneficiarul cadoului va fi preluat imediat de un consultant ce va urmari rezervarea experientei de la primul telefon, e-mail sau comanda online pana la sosirea la partenerul ales pentru a trai o noua experienta memorabila. Chiar si mai departe, beneficiarul unui cadou Happybox ne devine partener, deoarece feedback-ul lui cu privire la serviciile traite ne obliga sa adaptam mereu ofertele pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. 

Atunci cand daruiesti un Happybox, nu oferi doar o activitate, un sejur, o experienta. Oferi posibilitatea de alegere, oferi valabilitate prelungita, serviciu personal si, nu in ultimul rand,
 acces la sistemul online de rezervari experiente. In cadrul sistemului iti poti alege orice activitate, folosind doar codul de securitate aflat pe voucherul primit. Beneficiarul unui cadou Happybox va putea folosi sistemul online de rezervari Happybox pentru a alege orice experienta din tema definita, fara sa achite absolut nimic, deoarece va folosi codul de securitate. Cu voucherul inclus in fiecare cadou Happybox va merge la locatia rezervata si va beneficia de experienta dorita. 

In plus, cand devii client Happybox primesti imediat
 beneficii suplimentare. Cumpara acum un cadou Happybox si primesti suplimentar un cupon valoric de reducere pentru achizitia oricarui cadou Happybox cat si un cupon de livrare gratuita (cupoanele nu pot fi cumulate, nu pot fi folosite impreuna cu alte oferte speciale online). Aceste cupoane pot fi folosite pana la sfarsitul anului.   
 

Cum pot cumpăra un cadou Happybox?


Cadourile happybox pot fi achizitionate oricand de pe site-ul www.happy-box.ro. Magazinul online ne ofera flexibilitatea de a ne adapta fiecarui client, comenzile pot fi facute 24h/24, 7 zile/7, procesarea lor se face chiar in ziua primirii sau in urmatoarea zi lucratoare.   
Puteti comanda oricare dintre produsele noastre prin intremediul paginii noastre de web, completand cu datele dumneavoastra si ale comenzii formularul electronic de la sectiunea Produse/Cos de cumparaturi si urmand pas cu pas instructiunile pentru crearea contului dumneavoastra si pentru efectuarea unei comenzi. 

De asemenea puteti comanda produse de la noi telefonic, contactand colegii nostri de la departamentul Vanzari la numarul de telefon 0735.453.416


Comenzi online 

Efectuarea unei comenzi online presupune urmatorii pasi:
 
1        Selectarea pachetelor dorite, urmata de un mesaj continand sumarul comenzii dumneavoastra, indicand pretul pachetelor, costul serviciilor de curierat precum si orice alte costuri asociate si modalitatea de plata. Veti primi de asemenea si suma costului final al produselor comandate si a oricaror costuri asociate. La acest moment veti putea verifica caracteristicile comenzii dumneavoastra si veti putea corecta orice eroare;
 
2        In cazul in care pachetul dorit nu este disponibil, veti fi informat prin sistemul nostru in momentul selectiei acestuia;
 
3        In cazul in care produsele sunt disponibile urmeaza inregistrarea comenzii dumneavoastra si confirmarea faptului ca datele comenzii dumneavoastra sunt exacte si ca acceptati Termenii si Conditiile Happybox;
 
4        Validarea comenzii dumneavoastra, urmata de inregistrarea detaliilor dumneavoastra de plata;
 
5        Acceptarea platii de catre dumneavostra, urmata de confirmarea pe cale electronica din partea Happybox a efectuarii platii si a detaliilor produselor achizitionate;
 
6        Sistemul nostru informatic de comenzi va ofera posibilitatea de a alege sa platiti fie on-line, prin card bancar sau in numerar la primirea produselor prin curier sau prin transfer bancar.
 
Important: Plata prin card bancar nu atrage comisioane suplimentare percepute de Happybox, in afara comisioanelor bancare aplicabile tranzactiei respective.
 
7        Livrarea produselor se va face la adresa mentionata de dumneavoastra insotita de o factura  care va contine detaliile acestor produse si datele dumneavoastra. In cazul in care observati o eroare in datele facturii care nu corespunde comenzii dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat.
 

Important: Curierul va preda clientului produsele doar in momentul in care clientul semneaza pentru confirmarea livrarii si, in cazul in care plata nu a fost efectuata electronic prin intremediul paginii noastre de web, achita pretul acestora in numerar.
 

Comenzi telefonice 

Efectuarea unei comenzi telefonice se desfasoara astfel:
 
1        Contactati-ne direct la telefon 0735.453.416.  Operatorul nostru va  confirma existenta produsului dorit si va va cere datele dumneavostra de facturare.  De asemenea va indica si costurile de transport precum si orice alte cheltuieli aferente comenzii, daca este cazul; 
 
2        Dupa confirmarea acestor date operatorul va inregistra comanda dumneavoastra si detaliile platii;
 
3        Livrarea produselor se va face la adresa mentionata de dumneavoastra insotita de o factura proforma care va contine detaliile acestor produse si datele dumneavoastra. In cazul in care observati o eroare in datele facturii care nu corespunde comenzii dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat. Daca nu ne contactati, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt indicate in factura.
 
4        Puteti plati la curier in numerar.
 

Important: Curierul va preda clientului produsele doar in momentul in care clientul semneaza pentru confirmarea livrarii si achita pretul acestora in numerar.                                   
 

Transferul proprietatii 

Produsele devin proprietatea clientului din momentul procesarii platii de catre Happybox. Riscurile transportului produselor raman in sarcina Happybox pana in momentul livrarii. In cazul in care dupa livrarea produselor descoperiti anumite deficiente ale acestor produse, va rugam sa ne anuntati in termen de 48 de ore la numarul de telefon 0735.453.416. Vom face tot posibilul sa remediem neajunsurile si daca este cazul vom inlocui produsele cu deficiente. 

Pentru mai multe informații și asistență cu privire la cadoul dumneavoastră happybox, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@happy-box.ro.