TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU ACCESAREA SI UTLIZAREA

PAGINII DE WEB HAPPYBOX

 

Stimati vizitatori, 

Bine ati venit pe pagina de web a Happybox. Va multumim ca ati ales sa accesati pagina noastra de web si speram intr-o cat mai buna colaborare cu dumneavoastra.
 

Important - In prealabil utilizarii paginii de web a Happybox pentru a avea acces la orice informatie despre produsele pe care vi le oferim sau pentru a beneficia de serviciile noastre va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre. Termenii si conditiile noastre reprezinta un set de prevederi minime aplicabile relatiei noastre cu clientii, care se completeaza cu legislatia in vigoare. 

Va rugam sa nu folositi pagina noastra de web in cazul in care nu sunteti de acord cu orice aspect cuprins in termenii si conditiile de mai jos.In acest caz, va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi informatii lamuritoare in legatura cu orice aspect pe care il aveti in vedere.
 

Despre noi 
Pagina de de web si magazinul online (
www.happy-box.ro) sunt proprietatea SC Travel Studio Turism  SRL, CUI RO 13144431, cu sediul in Bucuresti, B-dul Ion Ionescu de la Brad 81-85,  cont bancar RO91BTRL06401202J2777800 deschis la Banca Transilvania, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/5314/2000, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25996 denumita generic in continuare Happybox. 

Important - Happybox, in calitate de proprietar si administrator al paginii de web www.happy-box.ro este indreptatit sa actualizeze si sa modifce de orice maniera datele si informatiile continute in acesta, respectiv termenii si conditiile de utilzare indicati mai jos, fara a fi necesara vreo notifcare prealabila a utilizatorilor. Orice astfel de modificare devine efectiva de la data postarii pe pagina de web www.happy-box.ro.   De aceea, pentru o buna colaborare, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a fi in cunostinta de orice fel de modificari ale termenilor si conditiilor de utilizare ale paginii noastre de web. 

Important - Va rugam sa retineti ca utilizarea paginii de web a Happybox de catre dumneavoastra presupune acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. 

Pachete de cadouri 
Pachetele de cadouri cu care venim in intampinarea dumneavoastra sunt destintate sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Pachetele pe care vi le oferim includ, pe langa cadourile tipice sarbatorilor traditionale sau diferitelor ocazii festive, pachete turistice si de agrement, cursuri culturale sau intreceri sportive.  Speram ca oricare dintre cadourile pe care le veti alege va fi un prilej de bucurie pentru dumneavoastra si pentru cei care le vor primi.
 

Important - Va rugam sa aveti in vedere ca echipa Happybox depune eforturi constante pentru a asigura corectitudinea si caracterul complet al informatiei privind produsele noastre. Cu toate acestea, pentru a preintampina eventualele inadvertente sau erori va rugam sa luati in considerare faptul ca  imaginea unui produs postata pe pagina noastra de web are caracter informativ. Astfel, produsele pot diferi de imaginea lor prezentata pe pagina noastra de web, fiind de asemenea posibila modificarea anumitor caracteristici ale acestora de catre respectivii producatori/prestatori, fara ca acestia sa ne fi anuntat in prealabil. Va rugam deci sa nu decideti cumpararea unui produs doar pe baza imaginii afisate, ci sa aveti in vedere si descrierea acestuia. O descriere detaliata a acestora gasiti in cadrul paginii noastre de web in sectiunea destinata fiecarui produs. 

Daca credeti ca este necesar, inainte de efectuarea unei comenzi sa ne contactati direct la tel 021-335.04.95 pentru orice detalii in legatura cu produsele oferite.  De asemenea, in cazul in care veti dori informatii suplimentare, vom lua legatura cu respectivii producatori sau prestatori de servicii si vom reveni in cat mai scurt timp cu detaliile dorite. Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii suplimentare sau clarificari in acest sens la numarul de telefon de mai sus sau pe email la adresa: office@happy-box.ro .
 

Important  -Va rugam sa aveti in vedere faptul ca Happybox nu este producatorul bunurilor, respectiv prestatorul serviciilor (e.g. servicii turistice sau de transport) care pot fi incluse in cadrul pachetelor pe care vi le oferim. 
Happybox urmareste in mod constant ca pachetele de cadouri oferite sa indeplineasca cerinte maxime de calitate.  Happybox va fi alaturi de dumneavostra in rezolvarea oricarui posibil inconvenient legat de pachetele de cadouri oferite astfel incat satisfactia dumneavoastra si a celor dragi sa fie maxima. Va rugam totusi sa aveti in vedere ca Happybox nu poate fi facuta raspunzatoare pentru un eventual prejudiciu sau pentru orice aspecte ce tin de orice culpa a respectivilor producatori sau prestatori sau de evenimente care nu sunt sub controlul acestora sau al Happybox.
 

Inregistrare 
Pentru comanda produselor noastre, sunteti de acord sa ne furnizati informatii corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt cerute in formularul de comanda, respectiv de colegii nostrii in cazul unei comezi telefonice.
 
In situatia in care consideram, ca aceaste informatii sunt eronate sau furnizate in scop de frauda, ne rezervam dreptul de a va restrictiona accesul la pagina noastra de web si la utilizarea serviciului pe perioada necesara clarificarii inadvertentelor.
 

Important: Vom instiinta autoritatile competente de orice tentativa respectiv de orice utilizare frauduloasa a paginii noastre de web. 

Cum comand? 
Puteti comanda oricare dintre produsele noastre prin intremediul paginii noste de web, completand cu datele dumneavoastra si ale comenzii formularul electronic de la sectiunea Produse/Cos de cumparaturi si urmand pas cu pas instructiunile pentru crearea contului dumneavoastra si pentru efectuarea unei comenzi.
 
De asemenea, puteti comanda produse de la noi telefonic, contactand colegii nostri de la departamentul Vanzari la numarul de telefon 0735.453.416.
 

Comenzi online 
Efectuarea unei comenzi online presupune urmatorii pasi:
 
1        Selectarea pachetelor dorite, urmata de un mesaj continand sumarul comenzii dumneavoastra, indicand pretul pachetelor, costul serviciilor de curierat precum si orice alte costuri asociate si modalitatea de plata. Veti primi de asemenea si suma costului final al produselor comandate si a oricaror costuri asociate. La acest moment veti putea verifica caracteristicile comenzii dumneavoastra si veti putea corecta orice eroare;
 
2        In cazul in care pachetul dorit nu este disponibil, veti fi informat prin sistemul nostru in momentul selectiei acestuia;
 
3        In cazul in care produsele sunt disponibile urmeaza inregistrarea comenzii dumneavoastra si confirmarea faptului ca datele comenzii dumneavoastra sunt exacte si ca acceptati acesti termeni si conditii;
 
4        Validarea comenzii dumneavoastra, urmata de inregistrarea detaliilor dumneavoastra de plata;
 
5        Acceptarea platii de catre dumneavostra, urmata de confirmarea pe cale electronica din partea Happybox a efectuarii platii si a detaliilor produselor achizitionate;
 
6        Sistemul nostru informatic de comenzi va ofera posibilitatea de a alege sa platiti fie on-line prin card bancar sau in numerar la primirea produselor prin curier sau prin transfer bancar.
 
Important: Plata prin card bancar nu atrage comisioane suplimentare percepute de Happybox, in afara comisioanelor bancare aplicabile tranzactiei respective. 
7        Livrarea produselor se va face la adresa mentionata de dumneavoastra insotita de o factura  care va contine detaliile acestor produse si datele dumneavoastra. In cazul in care observati o eroare in datele facturii care nu corespunde comenzii dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat.
 

Important: Curierul va preda clientului produsele doar in momentul in care clientul semneaza pentru confirmarea livrarii si, in cazul in care plata nu a fost efectuata electronic prin  intremediul paginii noastre de web, achita pretul acestora in numerar. 

Comenzi telefonice 
Efectuarea unei comenzi telefonice se desfasoara astfel:
 
1        Contactati-ne direct la telefon 0735.453.416.  Operatorul nostru va  confirma existenta produsului dorit si va va cere datele dumneavostra de facturare.  De asemenea va indica si costurile de transport precum si orice alte cheltuieli aferente comenzii, daca este cazul; 
 
2        Dupa confirmarea acestor date operatorul va inregistra comanda dumneavoastra si detaliile platii;
 
3        Livrarea produselor se va face la adresa mentionata de dumneavoastra insotita de o factura proforma care va contine detaliile acestor produse si datele dumneavoastra. In cazul in care observati o eroare in datele facturii care nu corespunde comenzii dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat. Daca nu ne contactati, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt indicate in factura.
 
4        Puteti plati la curier in numerar.
 

Important: Curierul va preda clientului produsele doar in momentul in care clientul semneaza pentru confirmarea livrarii si achita pretul acestora in numerar.                                    

Transferul proprietatii 
Produsele devin proprietatea clientului din momentul procesarii platii de catre Happybox. Riscurile transportului produselor raman in sarcina Happybox pana in momentul livrarii.
 
In cazul in care dupa livrarea produselor descoperiti anumite deficiente ale acestor produse, va rugam sa ne anuntati in termen de 48 de ore la numarul de telefon 0735.453.416. Vom face tot posibilul sa remediem neajunsurile si daca este cazul vom inlocui produsele cu deficiente.
 

Refuzul unei comenzi 
Happybox va refuza o comanda in cazul in care:
 
1                    Produsele comandate nu se afla pe stoc;
 
2                    Plata dumneavoastra nu a putut fi procesata;
 
3                   
 Important: Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a mentine relatia cu un client existent. Vom refuza astfel o comanda in cazul in care exista motive pentru care nu va consideram eligibil pentru a face o comanda, incluzand dar fara a se limita la furnizarea unor date eronate sau incomplete in scopul procesarii unei comenzi, neefectuarea unei plati anterioare sau la refuzul dumneavoastra nejustifcat de a ridica un pachet. 

Cum platiti 
Puteti plati direct online, cu cardul bancar in momentul unei comezi online.
 

Important: Plata prin card bancar nu atrage comisioane suplimentare percepute de Happybox, in afara comisioanelor bancare aplicabile tranzactiei respective. 
De asemenea puteti plati in numerar in momentul livrarii produselor de catre curier.  Curierul va va inmana o factura proforma cu toate detaiile comenzii si toate costurile aferente.
 

Puteti achita prin transfer bancar, efectuand un ordin de plata catre societatea noastra, toate informatiile fiind disponibile pe proforma emisa de sistem in momentul comenzii online.
 

Important – in cazul unui refuz de plata din partea bancii in cazul platii prin transfer bancar sau prin card, ne rezervam dreptul de a suspenda comanda dumneavoastra pana in momentul in care plata poate fi efectuata. 

Returnarea produselor livrate 
Conform legislatiei in vigoare, dumneavoastra clienti persoane fizice, in calitate de consumatori aveti dreptul ca in termen de 30 zile de la primire sa returnati produsele comandate fara a fi obligati sa motivati acest lucru. Pentru aceasta va rugam sa ne anuntati la numarul de telefon 021-335.04.95. Returnarea produselor se va face prin curier sau prin prezentarea dumneavoastra la sediul Happybox. In cazul returnarii produselor prin curier, taxele de livrare vor fi suportate de catre dumneavoastra. Suma de bani va va fi returnata fie prin transfer bancar, fie in numerar prin mandat postal, in termen de 30 de zile de la returnarea produselor.
 

Important: urmatoarele categorii de produse fac execeptie de la posibilitatea returnarii, astfel: 
a)      Inregistrarile audio, video;
 
b)      Programele informatice,care pot fi returnate numai în situatia în care sunt sigilate, si/sau
 
c)      Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
 
d)      Produsele distinct personalizate;
 
e)      Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, care nu pot face obiectul returnarii.
 
f)       Produsele electronice, ce se trimit prin e-mail direct clientului.
 

Important: în cazul în care produsele pe care clientul doreste sa le returneze prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, piese sau ambalaje lipsa, certificate de origine sau de garantie lipsa,  ne rezervam dreptul de refuz al returului sau de deducere din valoarea produsului cuantumul prejudiciului, suma ce va fi comunicata dupa o prealabila evaluare. 

Livrarea produselor 
Produsele vor fi livrate la adresa indicata de dumneavoastra in termen de cel mult 15 zile lucratoare de la confimare platii, in cazul platii prin transfer bancar sau in termen de cel mult 15 zile lucratoare de la confirmare comenzii in cazul comenzilor telefonice cu plata la curier.
 
Happybox monitorizeaza constant transportul produselor la dumneavoastra. In cazul in care vor fi intarzieri in livrare vom lua legatura cu firma de curierat si vom face tot posibilul pentru ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Va vom anunta in timp util de orice posibila intarziere.
 

Costurile si termenele de livrare ale transportului sunt, dupa cum urmeaza:
 
Pentru livrari in Bucuresti: 10,80 lei (TVA inclus), livrarea urmand a se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii on-line sau de la efectuarea comenzii telefonice;
 
Pentru livrari in tara: 15,60 lei (TVA inclus) livrarea urmand a se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii on-line sau de la efectuarea comenzii telefonice;
 

Aceste termene pot suferi modificari in perioadele aglomerate ale curierului, precum sarbatorile. Va rugam sa comandati cu cel putin 3 zile inainte de data dorita a livrarii pentru a evita o situatie nedorita, precum intarzierea livrarii de catre curier datorita aglomerarii livrarilor in acea perioada. 

Garantiile produselor 
Toate produsele comercializate pe pagina noastra de web, beneficiaza de conditii de garantie date de respectivii producatori potrivit certificatelor de garantie emise de acestia in conformitate cu legislatia europeana si nationala.
 
Dumneavoastra sau persoana careia ii este adresat un produs din pachetele noastre de cadouri, in calitate de consumator si utilizator al unui produs trebuie sa respectati indicatiile de folosire din certficatul de garantie. Folosirea unui produs cu nerespectarea acestor indicatii atrage pierderea garantiei producatorului.
 

Reclamatii 
In momentul livrarii va rugam sa va asigurati ca pachetele comandate nu sunt deteriorate sau alterate. Va rugam de asemenea sa ne comunicati orice deficiente ale serviciilor asociate pachetelor pentru a putea lua legatura cu partenerii si remedia si/sau imbunatati orice aspecte in legatura cu serviciile care sunt parte a pachetelor noastre.
 
Va stam la dispozitie la numarul de telefon 0735.453.416 pentru orice detalii cu privire la reclamatii. Daca doriti sa formulati o reclamatie cu privire la produsele sau serviciile oferite de societatea noastra, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@happy-box.ro sau sa ne trimiteti o scrisoare la adresa postala in care sa ne transmiteti nemultumirea dumneavoastra si metodele prin care putem rezolva situatia aparuta.
 

De asemenea,  pentru buna dumneavoastra informare si pentru ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea sa va exprimati opinia cu privire la produsele si serviciile pe care vi le oferim, va punem la dispozitie numarul de telefon TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0219551  precum si datele de contact ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti , Adresa: Str. Transilvaniei nr.2, sect.1, Bucureşti, cod 010798, Tel.: 021/310.63.75, Email: reclamatii.bucuresti@opc.ro, respectiv adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
 

Drepturi de autor 
Intreg continutul paginii de web
 www.happy-box.ro incluzand, dar fara a fi limitate la imagini, grafica, elemente de text, script-uri, programe, baze de date, este proprietatea Happybox si/sau a furnizorilor sai si/sau a proprietarilor marcilor produselor oferite dumneavoastra. Acestea sunt protejate de legislatia aplicabila drepturilor de autor. Utilizarea oricaror elemente din continutul paginii de web www.happy-box.ro fara acordul nostru cade sub incidenta legislatiei in vigoare. 

Confidentialitate & protectia datelor cu caracter personal 
Happybox inregistreaza numai datele cu caracter personal comunicate de dumneavoastra in scopul accesului la serviciile noastre, conform cerintelor formularului de comanda.
 
Portrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Happybox este obligata a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.
 

Happybox respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal ale fiecarui vizitator al paginii de web
 www.happy-box.ro.  Scopul colectării datelor este: 
(i)                informarea dumeavoastra cu privire la ofertele existente si la cele viitoare,
 
(ii)               obţinerea datelor de facturare,
 
(iii)              livrarea comenzilor,
 
(iv)               in general comunicarea directa, telefonic sau prin internet cu dumneavoastra in legatura cu respectiva comanda.
 

De asemenea, in scopul procesarii comenzilor, vom transmite datele dumneavoastra cu caracter personal  catre curierul care
 
va efectua livrarea produselor si institutiilor bancare care urmeaza a procesa plati on-line sau cu carduri bancare.
 
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare strict scopului mentionat mai sus. Refuzul dvs. determina neinscrierea dumneavoastra in randul clientilor nostri si a destinatarilor produselor si serviciilor noastre si pe cale de consecinta imposibilitatea prelucrarii comenzii dumneavoastra. Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate, fara consimtamantul dumneavoastra scris.
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumenavoastra personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra de contact din Bucuresti, B-dul Ion Ionescu de la Brad 81-85, ap. 1, Sector 1, sau prin pe email la office@happy-box.ro sau prin fax la 021-335.04.95.
 

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de dumneavoastra. Happybox nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.
 

Partenerii Happybox au oferte si tarife speciale pentru Sarbatori (Paste, Craciun, Revelion, 1 si 8 Martie, Valentine's Day, 1 Mai, alte sarbatori legale etc.). Ofertele Happybox nu sunt valabile in perioada principalelor sarbatorilor din an si in perioadele pentru care exista alte oferte speciale pregatite de parteneri (inclusiv in perioadele targurilor sau evenimentelor culturale si sportive). Nu se garanteaza confirmarea unei rezervari pentru pachetul Happybox in aceste perioade aglomerate. Daca doresti sa folosesti voucherul Happybox pentru o perioada speciala si sa afli mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi. 

In urma cererii de rezervare (revendicarea voucherului Happybox), prestatorul serviciilor poate confirma sau infirma posibilitatea asigurarii serviciilor turistice sau de agrement ori relaxare solicitate. Confirmarea solicitarilor de rezervare se va face in limita disponibilitatilor prestatorului. Happybox isi rezerva dreptul de a anula orice rezervare/programare facuta cu un cod de securitate fals sau in cazul unei tentative de refolosire a unui cod de securitate revendicat anterior. Orice tentativa de frauda va fi comunicata organelor legislative competente. Va rugam sa retineti ca, prin completarea formularului online, transmiteti doar o solicitare de rezervare. Veti fi contactat in curand pentru confirmarea rezervarii.
 

Prin completatarea formularului online si apasarea butonului pentru a-l trimite, consimtiti ca ati luat la cunostinta de prevederile legii 677/2001 actualizata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
 

Happybox (SC Travel Studio Turism SRL) prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in scopuri de gestiune economico-financiara si administrativa, precum si de marketing, reclama si publicitate. Datele dvs. nu vor fi dezvaluite unei terte persoane. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta, nu apasati pe butonul "REZERVA ACUM". Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 

Lista pachetelor incluse intr-un cadou Happybox poate suferi modificari. Happybox isi rezerva dreptul de a modifica pachetele, de a sterge anumite oferte sau anumiti parteneri, de a adauga oferte noi sau servicii noi in cadrul pachetelor existente. In acelasi timp, Happybox poate modifica pretul cadourilor Happybox, atat in sensul scaderii preturilor prin lansarea unor oferte speciale cat si prin marirea preturilor datorita modificarilor de pret aparute in cadrul serviciilor incluse in pachete. Marirea tarifelor serviciilor oferite de partenerii Happybox va duce automat la ridicarea preturilor cadourilor Happybox. Orice modificare de pret nu va afecta beneficiarul unui cadou Happybox. Acesta va rezerva pachetul dorit fara costuri suplimentare. In schimb, lista ofertelor poate fi diferita in momentul alegerii unui pachet de catre beneficiar, fata de momentul achizitiei aceluiasi cadou Happybox.
 

Important: rezervarea unei experiente Happybox are caracter ferm. Din momentul cererii unei experiente Happybox, dupa introducerea codului de securitate si completarea formularului online sau dupa transmiterea cererii de rezervare prin e-mail sau telefonic, nu se mai poate anula rezervarea iar voucherul se considera revendicat (nu mai poate fi folosit din nou). Anularea rezervarii, din orice motiv, duce la anularea voucherului Happybox. Rezervarile Happybox sunt finale, iar in urma confirmarii partenerului Happybox, rezervarea nu permite modificari sau anulare. Anularea, de catre beneficiar, totala sau partiala a serviciilor comandate, atrage penalizarea beneficiarului cu 100% din valoarea serviciilor comandate.  In astfel de situatii, costul cadourilor Happybox achizitionate nu se returneaza, iar serviciile se considera prestate (voucherul Happybox va avea statusul revendicat/folosit). In situatii de forta majora, Happybox va incerca sa ajute beneficiarul cadoului Happybox sa modifice data aleasa sau locatia, acest lucru fiind posibil numai cu acordul prestatorului final si implica costuri aditionale ale serviciilor de rezervare/modificare oferite suplimentar. Achizitia unui cadou Happybox si rezervarea unei experiente Happybox implica acceptarea acestor termeni si conditii, alaturi de acceptarea Termenilor si Conditiilor generale aplicabile website-ului Happybox. Va multumim pentru intelegere.
 

In cazul rezervarii unei experiente turistice, check-in si check-out (preluarea si eliberarea camerelor) se face conform politicii fiecarei unitati de cazare in parte. Va rugam sa respectati ora de eliberare a camerei, orice depasire poate duce la costuri suplimentare pe care le veti achita la fata locului. Va rugam sa tineti cont de faptul ca pentru Early check-in (solicitarea camerei inainte de ora stabilita de locatie) sau Late check-out (eliberarea tarzie a camerei) se pot percepe taxe suplimentare, in functie de durata.
 

Indiferent de natura experientei/activitatii rezervate, in cazul neprezentarii beneficiarilor (no show) la data (sau ora, daca este cazul) solicitata prin comanda de rezervare, voucherul Happybox nu mai poate fi folosit, iar aceasta atrage penalizarea beneficiarului cu 100% din valoarea serviciilor comandate. Rezervarea se va considera anulata, pentru toate serviciile solicitate. Daca clientul (beneficiarul) nu soseste la locatia rezervata la ora mentionata in cadrul rezervarii/programarii, se va considera neprezentare (no show). Este obligatia beneficiarului sa anunte prestatorul final (locatia rezervata) cu cel putin 4 ore anterioare orei rezervarii/programarii despre posibilitatea unei intarzieri (in cazul programarilor la saloane sau restaurante).

Rezervarea unei experiente/activitate Happybox folosind un cod de securitate valid aflat pe voucherul Happybox va fi garantata in sistemul de rezervari Happybox prin folosirea codului de securitate ca metoda de plata. Codul de securitate valid va reprezenta garantia oferita de beneficiar cu privire la solicitarea serviciilor dorite. Anularea sau modificarea rezervarii implica pierderea acestei garantii, iar codul de securitate nu mai este valid.
 

Dupa finalizarea rezervarii online si confirmarea din partea locatiei si din partea Happybox, beneficiarul cadoului va merge la locatie, in data rezervata, cu voucherul Happybox completat in intregime. In unele situatii, exista taxe hoteliere, taxe locale ce nu pot fi incluse in pachet si ce se achita obligatoriu direct la receptia hotelului. Valoarea acestor taxe este de aproximativ 1% din pachetul de cazare iar suma de achitat la receptie se va comunica clientilor hotelului la sosire, daca este cazul. Serviciile suplimentare cazarii prezentate in oferte ca fiind incluse sau cu titlu gratuit pentru clientii locatiei, pot deveni indisponibile din motive ce tin strict de locatie (exp. parcare plina, internet nefunctional, piscina in reparatii etc.). Happybox nu poate fi raspunzator de calitatea si/sau cantitatea serviciilor prestate la locatia rezervata. Fiecare furnizor raspunde pentru serviciile prestate in cadrul propriei locatii. Va rugam sa ne atrageti atentia imediat atunci cand sesizati anumite inadvertente. Happybox face mereu totul posibil pentru ca ofertele sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
 

Reclamatiile privind calitatea si/sau cantitatea serviciilor rezervate vor fi facute in scris, de catre beneficiar, direct la fata locului, direct prestatorului serviciilor (locatia rezervata).
 

In acelasi timp, beneficiarul (clientul final) raspunde de eventualele pagube produse la locatia rezervata. Daunele provocate de beneficiar (clientul final) vor fi achitate de acesta. Beneficiarul (clientul final) se obliga sa ia la cunostinta conditiile de prestare a serviciilor fiecarui furnizor si sa le respecte, acest lucru include, fara a se limita la, respectarea regulilor de acces la facilitati, comportarea decenta, acceptarea programului de functionare etc.
 

Fiecare oferta inclusa in cadoul Happybox poate fi suplimentata cu alte servicii sau alte tipuri de camere. Pentru un sejur cu mai multe nopti, pentru un pachet cu mai multe servicii sau mai multe persoane in cadrul grupului dumneavoastra (prieteni, colegi sau familie), va rugam sa ne contactati si va vom comunica suplimentul ce trebuie achitat peste voucherul Happybox. Noul pachet astfel format va avea aceleasi conditii precum rezervarea unui pachet Happybox.
 

Raspunderea noastra 
Happybox nu accepta niciun fel de raspundere fata de nicio parte pentru prejudicii cauzate de folosirea neautorizata a acestei pagini de web. De asemenea Happybox nu este responsabila pentru nici o pierdere datorata nefunctionarii sau functionarii improprii a paginii de web sau accesarii altor pagini de web ale caror link-uri sunt disponibile pe pagina noastra de web.
 

Happybox este mereu alaturi de dumneavoastra pentru a va sprijini in procesul de achizitie online a unui cadou Happybox si va rugam sa folositi orice metoda de contact considerati potrivita pentru a lua legatura cu noi.
 

*                                      *                              *

Va multumim ca ati vizitat pagina noastra de web.

Va dorim navigare placuta!

 

Echipa Happybox