Metode de plata acceptate de Happybox

Cadourile Happybox pot fi achitate in trei moduri:  

online cu card bancar, prin sistemul de procesare a platilor online oferit de Libra Bank, denumit Libra Pay. Pentru a te proteja, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure. Sistemul Libra Pay ofera suport si consiliere clientilor ce doresc sa achite online cu cardul la numarul de telefon 021 20 88 088. Toate tranzactiile efectuate prin serviciul de plati online LibraPay pot fi vizualizate in interfata Wallet LibraPay dedicata cumparatorilor online. Trebuie doar sa iti faci un cont de utilizator bazat pe e-mailul utilizat in procesul de plata si sa iti setezi o parola. Mai mult, acum iti poti vizualiza toate tranzactiile efectuate online direct de pe telefonul tau prin aplicatia Wallet LibraPay 

prin transfer bancar, prin efectuarea unui ordin de plata in lei catre SC Travel Studio Turism SRL. Toate detaliile legate de completarea ordinului de plata le vei gasi la finalizarea comenzii online (cont, banca, suma, detalii plata). Comanda dumneavoastra va avea status-ul "In asteptarea platii". Dupa confirmarea platii, consultantii Happybox vor procesa comanda. Te rugam sa ne contactezi in vederea confirmarii rapide a platii si procesarea imediata a comenzii.

- in numerar la livrare, in sistem ramburs. Curierul, in baza unui contract semnat cu Happybox, este imputernicit sa incaseze suma mentionata pe documentul de livrare (AWB) la rubrica Ramburs. Selecteaza aceasta metoda de plata, alaturi de livrarea prin curier, iar reprezentantul firmei de curierat iti va inmana coletul, documentul de plata si va incasa in numerar suma mentionata. 

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail office@happy-box.ro si in cel mai scurt timp vei primi informatiile solicitate.