Cadourile Happybox in 3 variante

Happybox PRINT-AT-HOME

Ofera o experienta cadou Happybox simplu si rapid. Happybox Print-at-Home sau, cum ne place nouă să spunem, Print & Go, este o metodă inedită si frumoasă de a oferi un cadou persoanei dragi. Beneficiarul cadoului primește voucherul Happybox prin e-mail și îl printeaza acasă. Sau il oferi direct dupa ce l-ai imprimat acasa sau la birou. Apoi merge la locația aleasă. E-mail-ul conține o super-experientă cadou, la alegere.

Happybox-print-at-home

Cu fiecare comanda veti primi mai multe e-mail-uri separate. E-mail-ul de confirmare a comenzii include toate detaliile, preturile, factura si plata. Fiecare cadou Happybox Print-at-Home va fi trimis printr-un e-mail separat. E-mail-ul cadoului Happybox Print-at-Home conține toate informațiile necesare, practic aceleași detalii pe care le-ati primi în varianta fizică, Happybox Letter. In primul rând contine un mesaj introductiv cu instrucțiuni clare, prin care persoana dragă află că a primit un cadou frumos, inedit, prin care își poate alege o experiență, o activitate dintr-o anumită temă. Beneficiarul va afla detalii despre cadoul primit plus două atașamente: scrisoarea și voucherul generat de sistem. Nu apare prețul de vânzare. Scrisoarea atașată în format pdf detaliază conceptul de experientă-cadou Happybox și prezintă informații despre metoda de programare cât și reguli și sfaturi utile pentru garantarea unei experiențe memorabile. Persoana dragă va afla care este pasul următor pentru a beneficia de o experiență Happybox in perioada de valabilitate, folosind codul unic inclus in e-mail. Voucherul nu are valoare nominală, trebuie imprimat de beneficiar și prezentat în ziua experienței, la locația aleasă, fiind utilizat ca metodă de plată.

  • Comanzi online un cadou Happybox și alegi metoda de livrare prin e-mail
  • Vei primi un e-mail cu voucherul, scrisoarea introductiva si codul unic pentru rezervare
  • Imprimă si oferă documentele cadou sau trimite e-mail-ul catre persoana dragă

BINE DE STIUT

Beneficiarul cadoului Happybox își va alege activitatea dorită din lista pusă la dispozitie online în cadrul temei alese. Detalii despre comandă, proforma, preț, plată sunt incluse numai in e-mailul de confirmare a comenzii. E-mailul despre cadou cu cele două atașamente, scrisoare și voucher în format pdf, nu include detalii financiare sau personale.

Indiferent de forma aleasă sau disponibilă în momentul cumpărării (Print-at-Home, Box sau Letter), procedura rămâne neschimbată, beneficiarul cadoului Happybox își va alege singur activitatea preferată cu ajutorul codului unic de securitate.

Corporate BOX

Cutie, brosura, voucher si experiente cadou pentru angajati si parteneri prin solutia Corporate BOX. Adresate în mod special clienților noștri corporate, cadourile Happybox pot fi formate din cutie elegantă, broșură detaliată și voucher securizat, toate realizate la cea mai bună calitate tipografică, garantând o reacție pozitivă din partea beneficiarilor.

Happybox-Corporate-Box

Oferiti un cadou special angajatilor, clientilor si partenerilor. Cadourile Corporate BOX se realizează în urma unui contract cu Happybox, se personalizează cu brandul partenerului nostru corporate, iar beneficiarii își aleg singuri activitatea preferată. In cadrul promoțiilor Happybox, putem oferi cadourile noastre în varianta BOX și clienților individuali ce comandă online. Verifică varianta disponibilă în momentul cumpărării. Cutiile cadou happybox se realizează pentru campanii de marketing, recompensarea angajaților și partenerilor, fidelizarea clienților sau promovarea produselor. Pot fi premii sau cadouri, stimulente sau recompense. Dacă doriți să aflați mai multe despre Happybox și soluțiile noastre pentru compania dumneavoastră, atunci contactați-ne la adresa de e-mail office@happy-box.ro sau telefonic (detalii contact AICI). Mai multe detalii despre soluțiile adresate companiilor puteți găsi și în secțiunea online dedicată: SOLUȚII CORPORATE.

  • Contacteaza-ne acum si discuta cu un consultant Happybox despre solutia potrivita companiei tale
  • Stabiliti detaliile legate de personalizare si termene de realizare
  • Oferiti angajatilor, clientilor si partenerilor un cadou inedit

BINE DE STIUT

Beneficiarul cadoului Happybox își va alege activitatea dorită din lista pusă la dispoziție online în cadrul temei alese.

Cutia este realizată din carton de foarte bună calitate, plastifiată și tipărită corespunzător temei. Pe cutie nu este înscris prețul de vânzare. Se poate personaliza cutia cu mesajul tău pentru angajați, clienți sau parteneri sau pentru cei dragi.

Brosura complexă detaliază conceptul de experientă-cadou happybox și prezintă activitătile disponibile în cadoul respectiv. In brosură veți mai găsi informații despre metoda de programare și alte cadouri happybox inedite.

Voucherul securizat trebuie completat de către beneficiar cu datele sale și cu numele experienței alese. Voucherul nu are valoare nominală și are o valabilitate inscrisă pe el, alături de codul unic de securitate. Voucherul trebuie prezentat și predat în ziua experienței, fiind utilizat ca metodă de plată.

Indiferent de forma aleasă sau disponibilă în momentul cumpărării (Print-at-Home, Box sau Letter), procedura rămâne neschimbată, beneficiarul cadoului Happybox își va alege singur activitatea preferată cu ajutorul codului unic de securitate.

Happybox LETTER

Ofera un cadou Happybox cu o scrisoare eleganta si un voucher pentru o experienta cadou intr-un plic frumos. Happybox Letter este varianta cadoului Happybox adresată atât clienților corporate cât și celor individuali.

Happybox-Letter

Oferiți cadourile Happybox sub formă de scrisoare (letter), acestea surprind prin calitate și inventivitate. Plicurile frumoase conțin scrisoarea introductivă și voucherul securizat, imprimate la calitate ridicată pentru a garanta oferirea unui cadou elegant. Companiilor le oferim posibilitatea de a introduce o felicitare sau de a personaliza scrisoarea Happybox cu mesajul brandului propriu.

  • Comanzi online un cadou Happybox Letter cu tema dorita
  • Vei primi prin curier cadoul format din plic, scrisoare și voucher.
  • Oferiți acest plic elegant persoanei dragi și va fi surprinsă plăcut de ideea alegerii unei experiențe cadou

BINE DE STIUT

Beneficiarul cadoului Happybox își va alege activitatea dorită din lista pusă la dispozitie online în cadrul temei alese. Plicul realizat din hârtie de foarte bună calitate garantează o reacție pozitivă și o curiozitate entuziasmantă din partea celor dragi. Tema cadoului Happybox, categoria experiențelor alese apare chiar pe plic, sub forma unui sigiliu elegant ce închide plicul. Pe plic nu este înscris prețul de vânzare. Se poate personaliza plicul cu mesajul tău pentru cei dragi.

Scrisoarea din interiorul plicului detaliază conceptul de experientă-cadou happybox și prezintă informații despre metoda de programare cât și reguli și sfaturi utile pentru garantarea unei experiențe memorabile. Persoana dragă va afla care este pasul următor pentru a beneficia de o experiență Happybox.

Voucherul securizat nu are valoare nominală și are o valabilitate inscrisă pe el, alături de codul unic de securitate. Voucherul trebuie prezentat și predat în ziua experienței, fiind utilizat ca metodă de plată.

Indiferent de forma aleasă sau disponibilă în momentul cumpărării (Print-at-Home, Box sau Letter), procedura rămâne neschimbată, beneficiarul cadoului Happybox își va alege singur activitatea preferată cu ajutorul codului unic de securitate înscris pe voucher.
Happybox-garantia-noastra