HAPPYBOX - EXPERIENȚE ȘI ACTIVITĂȚI CADOU, LA ALEGERE! Valentin Avram

Co-fondator Happybox

"Există 2 provocări atunci când vine vorba de cumpărarea unui cadou. Trebuie să fie aliniat la interesele existente ale persoanei și, de asemenea, trebuie să aducă acel element de noutate. Este important să înțelegi ceea ce îi place să facă și, în același timp, să fie ceva ce nu are deja. Mereu interesați de activități inedite, de experiențe culinare, turistice sau de relaxare, de diversitatea locațiilor existente în România, am dorit să transmitem pasiunea noastră prin ceea ce facem.   

 Așa am creat Happybox. Am vrut un cadou personalizat, un cadou care să îi placă și lui și ei, dar perfect și pentru cu cuplu sau familie. Pare imposibil? Cadoul perfect este acela pe care și-l dorește, iar tu vei merge direct la țintă oferind un cadou Happybox. 

 Iată ce poți face cu Happybox: 

-tu oferi iar el (sau ea) își alege experiența dorită din multitudinea de variante

-tu alegi doar tema iar persoană dragă va trăi o nouă experiență personalizată

-oferi cadou momente de neuitat, mereu noi, mereu inedite."
Bine ati venit in magazinul Happybox :) ! 


Aici veti gasi cadouri pentru familie, prieteni si colegi, dar si solutii de stimulare si recompensare pentru angajati si parteneri. Prin cadoul Happybox îi vei oferi unei persoane dragi o experiență memorabilă, o activitate inedită de petrecere a timpului liber și...o amintire pentru toată viața!   

Am strâns sute de variante de experiențe și activități, că de exemplu: o lecție de zbor, o zi de răsfăț la spa, o escapadă de lux în doi, cursuri de dans, cine romantice în oraș, lecții de canto, mini-golf, pilotaj auto, scufundări, escaladă indoor... și multe altele experiențe inedite! 

Și știi care este cel mai atractiv beneficiu al pachetului Happybox? Acela că vei oferi cadou un număr mare de experiențe, adunate într-un singur loc! Nu trebuie să îți mai faci griji că nu ai ales cadoul perfect, cel ce va primi cadoul Happybox își va alege singur activitatea preferată și o va programa în funcție de programul sau, fără să mai plătească ceva! 

Prin alegerea cadourilor Happybox îți garantăm un plus de valoare! Vei oferi un cadou corporate format dintr-o cutie eleganta ce include o brosura de calitate si un voucher ce va fi folosit de catre beneficiarul cadoului. Sau alege varianta unui plic elegant si o frumoasa scrisoare introductiva ce duce beneficiarul cadoului mai aproape de trairea unei experiente de vis. Astfel, beneficiarul unui cadou happybox va avea parte de o experiență inedita, va primi un cadou special și iși va alege singur activitatea preferata din lista pusa de noi la dispozitie in brosura si online. Astfel, cutia, broșura sau plicul cu scrisoare si voucher alaturi de selectarea centrelor partenere, dispunerea într-un singur loc a ofertelor și serviciile de intermediere a programărilor sunt un alt plus de valoare oferit de către Happybox. In momentul alegerii experientei de catre beneficiarul cadoului Happybox, un consultant Happybox va lua legatura cu acesta pentru garantarea unor servicii de calitate, facand astfel din cadoul oferit o intreaga experienta personala. 

Datorita voua, clientilor nostri, va oferim experientele cadou Happybox sub trei forme diferite. Indiferent de forma aleasa sau disponibila in momentul cumpararii, procedura ramane neschimbata, beneficiarul cadoului Happybox isi va alege singur activitatea preferata cu ajutorul codului unic de securitate inscris pe voucher.  

Cadourile happybox pot fi achizitionate in urmatoarele variante: 


1. PRINT-AT-HOME:


Cea mai simpla si mai rapida solutie oferita de Happybox. Alege varianta unui cadou Happybox electronic sau metoda de livrare a cadoului prin e-mail. Beneficiarul cadoului happybox va primi toate informatiile necesare prin e-mail, alaturi de scrisoarea introductiva si voucherul securizat ca atasamente. Cu ajutorul codului unic de securitate generat de sistem, beneficiarul isi va alege activitatea dorita si va trai o experienta frumoasa.

E-mail introductiv cu instructiuni clare. Beneficiarul va primi detalii despre cadoul primit si doua atasamente: scrisoarea si voucherul generat de sistem. Nu apare prețul de vânzare. Se poate personaliza e-mail-ul cu mesajul tau pentru cei dragi. 

Scrisoare in fromat pdf ce detaliază conceptul de experiență-cadou happybox si prezinta informații despre metoda de programare cat si reguli si sfaturi utile pentru garantarea unei experiente memorabile. Persoana draga va afla care este pasul urmator pentru a beneficia de o experienta Happybox.  

Voucherul in format pdf contine codul unic de securitate generat de sistem si perioada de valabilitate. Nu are valoare nominală, trebuie imprimat si prezentat în ziua experienței, la locatia aleasa, fiind utilizat ca metodă de plată.2. BOX: 

Adresate in mod special clientilor nostri corporate, cadourile Happybox pot fi formate din cutie eleganta, brosura detaliata si voucher securizat, toate realizate la cea mai buna calitate tipografica, garantand o reactie pozitiva din partea beneficiarilor. Se realizeaza in urma unui contract cu Happybox, se personalizeaza cu brandul partenerului nostru corporate, iar beneficiarii isi aleg singuri activitatea preferata. Cutiile cadou happybox se realizeaza pentru campanii de marketing, recompensarea angajatilor si partenerilor, fidelizarea clientilor sau promovarea produselor. Pot fi premii sau cadouri, stimulente sau recompense. Daca doriti sa aflati mai multe despre Happybox si solutiile noastre pentru compania dumneavoastra, atunci contactati-ne la adresa de e-mail office@happy-box.ro sau telefonic (detalii contact AICI). Mai multe detalii despre solutiile adresate companiilor puteti gasi si in sectiunea online dedicata: SOLUTII CORPORATE

Cutie realizată din carton de foarte bună calitate, plastifiată și tipărită corespunzător temei. Pe cutie nu este înscris prețul de vânzare. Se poate personaliza cutia cu mesajul tau pentru angajati, clienti sau parteneri sau pentru cei dragi. 

Broșură complexă, ce detaliază conceptul de experiență-cadou happybox si prezinta activitățile disponibile în cadoul respectiv. În broșură veți mai găsi informații despre metoda de programare si alte cadouri happybox inedite.

Voucherul securizat trebuie completat de către beneficiar cu datele sale și cu numele experienței alese. Voucherul nu are valoare nominală și are o valabilitate inscrisă pe el, alaturi de codul unic de securitate. Voucherul trebuie prezentat și predat în ziua experienței, fiind utilizat ca metodă de plată. 


3. LETTER: 

Adresate atat clientilor corporate cat si celor individuali, cadourile Happybox sub forma de scrisoare (letter) surprind prin calitate si inventivitate. Plicurile frumoase contin scrisoarea introductiva si voucherul securizat, imprimate la calitate ridicata pentru a garanta oferirea unui cadou elegant. Companiilor le oferim posibilitatea de a introduce o felicitare sau de a personaliza scrisoarea Happybox cu mesajul brandului propriu. Mai multe detalii despre solutiile adresate companiilor puteti gasi si in sectiunea online dedicata: SOLUTII CORPORATE

Plicul realizat din hartie de foarte bună calitate garanteaza o reactie pozitiva si o curiozitate entuziasmanta din partea celor dragi. Tema cadoului Happybox, categoria experientelor apare chiar pe plic, sub forma unui sigiliu elegant ce inchide plicul. Pe plic nu este înscris prețul de vânzare. Se poate personaliza plicul cu mesajul tau pentru cei dragi.

Scrisoarea din interiorul plicului detaliază conceptul de experiență-cadou happybox si prezinta informații despre metoda de programare cat si reguli si sfaturi utile pentru garantarea unei experiente memorabile. Persoana draga va afla care este pasul urmator pentru a beneficia de o experienta Happybox.  

Voucherul securizat nu are valoare nominală și are o valabilitate inscrisă pe el, alaturi de codul unic de securitate. Voucherul trebuie prezentat și predat în ziua experienței, fiind utilizat ca metodă de plată.

Poti afla mai multe detalii despre cele trei forme Happybox si din pagina dedicata: Alege forma Happybox.


Cum funcționează happybox? Este foarte simplu! 


1. SELECTEAZĂ experiența dorită din catalogul online actualizat (sau pe baza broșurii de prezentare din interiorul cutiei-cadou corporate)! 

2. REZERVĂ experiența preferată folosind codul unic si trimite rezervarea in sistemul Happybox (formular online)! 

3. BUCURĂ-TE de experiența aleasă. Prezintă și predă voucherul completat partenerului nostru! (fără să mai plătești nimic) 

Vezi detalii complete despre procedura de rezervare in sectiunea "Am un happybox". 


Caracteristicile ofertei Happybox Un cadou Premium 

Am inclus servicii de calitate de la parteneri de incredere si am pus bazele unui sistem de prelucrare a comenzilor si rezervarilor ce ne permite o gestiune eficienta a fiecarei solicitari. Fiecare client Happybox este important, fiecare comanda este tratata cu importanta ce se cuvine unui client select iar fiecare rezervare din partea beneficiarilor cadourilor Happybox devine prioritatea noastra. Oferiti cu incredere un cadou Happybox! Vor fi extrem de incantati. 

Un raport excelent calitate-preț 

Prețul unui cadou Happybox trebuie să fie, mai presus de orice, un preț corect. Happybox garantează că prețul plătit pentru un cadou inseamna valoare atat pentru cumparator cat si pentru beneficiar. Astfel, bugetul pe care l-ați alocat pentru un cadou se va transforma într-o experiență de aceeași valoare sau chiar mai valoroasă! Noi negociem personal prețurile pentru a obține ofertele cele mai bune de pe piață, pentru dumneavoastră! In plus, serviciile de rezervare oferite de consultantii Happybox sunt incluse in pretul platit. 

O descriere onestă 

Redactorii noștri au vizitat centrele de experiențe selectate. Rezultatul? O descriere și un set de fotografii exacte și realiste. Experiențele pe care le găsiți în broșură happybox si catalogul online sunt selecționate cu grijă pentru a corespunde celor mai exigente gusturi și sunt prezentate într-o manieră transparentă și onestă. 
   
O ofertă solidă 

Noi evaluăm în prealabil centrele de experiențe selectate, din broșurile de prezentare, pe baza unor criterii foarte stricte: locație, caracter, servicii, nivel de echipare și infrastructură. Un hotel, de exemplu trebuie să obțină punctaj bun la cel puțin două dintre aceste criterii. 

Ușurința folosirii 

Am făcut tot posibilul pentru a vă ușura sarcina la maximum. De aceea beneficiarul unui cadou happybox are la dispoziție toate informațiile despre experiențe și datele de contact. Tot ceea ce trebuie să facă este să finalizeze o rezervare in sistemul Happybox și să se prezinte cu voucherul la centrul ales! 

Ce cumperi atunci cand alegi un Happybox? 


Cumperi un cadou experienta cu adevarat special. Spunem asta pentru ca fiecare cadou Happybox include o selectie de experiente si activitati cu o tema bine definita, din care beneficiarul cadoului isi va alege una: cea pe care si-o doreste. Cadourile Happybox nu sunt nominale si nu au pretul inscris pe ele.  

Cumperi cadoul ce se
 potriveste perfect persoanei dragi. Nu iti mai face griji in privinta gasirii unui cadou care sa ii placa persoanei dragi. Alege un Happybox si persoana draga tie isi va alege singura experienta. In plus, ii oferim posibilitatea de a-si rezerva si beneficia de activitatea preferata la data dorita. 

Pe langa oferirea unui
 cadou experienta si a optiunii de a-si alege activitatea dintr-o lista relevanta, prin cadoul Happybox cumparat de tine oferi si serviciul personal Happybox. Am inclus acest cost in fiecare cadou Happybox pentru a garanta satisfactia fiecarui beneficiar al unui cadou Happybox. Serviciul personal Happybox presupune ca, in urma unui contact initial cu Happybox, beneficiarul cadoului va fi preluat imediat de un consultant ce va urmari rezervarea experientei de la primul telefon, e-mail sau comanda online pana la sosirea la partenerul ales pentru a trai o noua experienta memorabila. Chiar si mai departe, beneficiarul unui cadou Happybox ne devine partener, deoarece feedback-ul lui cu privire la serviciile traite ne obliga sa adaptam mereu ofertele pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. 

Atunci cand daruiesti un Happybox, nu oferi doar o activitate, un sejur, o experienta. Oferi posibilitatea de alegere, oferi valabilitate prelungita, serviciu personal si, nu in ultimul rand,
 acces la sistemul online de rezervari experiente. In cadrul sistemului iti poti alege orice activitate, folosind doar codul de securitate aflat pe voucherul primit. Beneficiarul unui cadou Happybox va putea folosi sistemul online de rezervari Happybox pentru a alege orice experienta din tema definita, fara sa achite absolut nimic, deoarece va folosi codul de securitate. Cu voucherul inclus in fiecare cadou Happybox va merge la locatia rezervata si va beneficia de experienta dorita. 

In plus, cand devii client Happybox primesti imediat
 beneficii suplimentare. Cumpara acum un cadou Happybox si poti primi suplimentar un cupon valoric de reducere pentru achizitia oricarui cadou Happybox cat si un cupon de livrare gratuita (cupoanele nu pot fi cumulate, nu pot fi folosite impreuna cu alte oferte speciale online). Aceste cupoane se ofera in cadrul promotiilor Happybox si pot fi folosite pana la sfarsitul anului.   
 

Pentru mai multe informații și asistență cu privire la cadoul dumneavoastră happybox, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@happy-box.ro.