1 noapte la castel in Transilvania

Castelul Printul Vanator, 4* din Turda

Cadou Happybox

Castelul Printul Vanator, 4* din Turda se afla undeva la granita dintre veacuri, acolo unde istoria si-a facut rostul ei, in inima Transilvaniei, intr-un colt de legenda si civilizatie. Castelul Printul Vanator se vrea un strigat in timp, o chemare spre regasirea unor vremuri demult apuse. Opteaza pentru o vacanta inedita, cu mancare traditionala romaneasca, decor de poveste si momente de neuitat.

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.huntercastle.ro

Adresa Castelul Printul Vanator: Str. Sterca Sulutiu nr. 4/6 Turda, Jud. Cluj.

More details

Informații

O vacanta in inima Transilvaniei inseamna cultura si sanatate in Turda unde gasim Hotelul Castelul Printul Vanator si Salina Turda.

Ofera un cadou Happybox Family, iar beneficiarul cadoului isi va alege singur pachetul dorit. Alegand aceasta locatie, persoana draga tie va beneficia de urmatorul pachet:

- 1 noapte de cazare in camera dubla cu un decor de poveste

- pentru 1 familie formata din 2 adulti si 1 copil pana la 6 ani folosind paturile existente

- cu mic dejun inclus

- cu fisa cont in valoare de 50 lei pentru a lua masa la restaurantul complexului (diferenta fata de nota finala de plata va fi achitata la fata locului)

- cu posibilitatea de prelungire a sejurului la tarife preferentiale si suplimente reduse pentru familiile cu copiii mai mari (pat suplimentar la cerere)

Alege sa faci un tur al salii mari a castelului ce include vizitarea Colibei Haiducilor (un loc unde, printre trofeele de vanatoare, poti da frau liber aventurii si te poti bucura de mancaruri si bauturi vanatoresti) sau vizitarea Casutei Taranesti (loc de vis, colt cu specific romanesc unde nu lipsesc mancarurile si bauturile romanesti traditionale). Dar ca turul sa fie complet trebuie sa vizitezi un loc cu adevarat unic: un castel miniaturizat, construit din piatra veche, cu o sala de 12 locuri, unde poate fi vazut printul Dracula pe un tron de piatra. De asemenea, te poti bucura de privelistea unei adevarate capodopere a mesterilor maramureseni: terasa.

20 alte produse în aceeași categorie: