Vara pe Valea Oltului

Complex Turistic Casa Romaneasca, 3* din Calimanesti

Cadou Happybox

Situat la iesirea din defileul vaii Oltului intr-un peisaj de vis, Complex Turistic Casa Romaneasca din statiunea Calimanesti Caciulata isi primeste cu ospitalitatea binecunoscuta turistii aflati in cautarea unui loc ce imbina spiritul traditional cu mijloacele moderne de cazare si facilitati ce pot oferi momente de neuitat.

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.casa-romaneasca.ro

Adresa Complex Turistic Casa Romaneasca: Calea lui Traian, Nr. 597, Calimanesti, Judetul Valcea

More details

Informații

Complexul Hotelier are un standard de 3 Stele si dispune de 40 camere duble si twin si 5 apartamente , 5 parcari proprii , 2 piscine (interioara si exterioara cu apa termala la 35-37 grade Celsius), 2 saune (umeda si usacata) , sala de conferinte de 70 de locuri si un restaurant de aproximativ 200 locuri.

Ofera un cadou Happybox Family, iar beneficiarul cadoului isi va alege singur pachetul dorit. Alegand aceasta locatie, persoana draga tie va beneficia de urmatorul pachet:

- 1 noapte de cazare in camera dubla in perioada 15.06-02.09 *

- pentru 1 familie formata din 2 adulti si 1 sau 2 copii cu varsta intre 0 si 14 ani

- cu 1 pat suplimentar pentru copil inclus

- cu mic dejun inclus

- cu posibilitatea de prelungire a sejurului la tarife preferentiale

- camere frumoase dotate cu baie proprie cu dus, articole de igiena si minifrigidere

- cu acces la parcare

*Pentru cazare in perioada 03.09-22.12 sau 02.01-14.06 va rugam sa verificati Pachetul "Relaxare in familie la Calimanesti".

Pentru ca timpul petrecut la Complexul Turistic Casa Romaneasca sa fie cat mai placut, puteti alege sa va relaxati la stradul termal sau la piscina acoperita (spatii ce beneficiaza de acces la Internet gratuit). Piscina exterioara este cu apa geotermala si hidromasaj. Totodata, pentru copiii dumneavoastra exista si o piscina cu tobogane dedicata acestora. Puteti alege sa va relaxati accesand piscina interioara cu apa dulce si incalzita, sauna umeda sau sauna uscata. In timpul sezonului estival masa poate fi servita pe terasele Complexului iar clientii pot consuma produse din meniul de bar, restaurant beneficiind de servirea personalului angajat. Pentru oaspetii interesati sa viziteze imprejurimile Complexului se pot organiza trasee turistice, excursii tematice sau itinerante pentru mai buna cunoastere a multiplelor obiective culturale, turistice din Judetul Valcea.

20 alte produse în aceeași categorie: