In Brasov cu familia

Hotel Casa Muresan, 3* si 4* din Brasov

Cadou Happybox

Hotel Casa Muresan Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a orasului, cu patrimoniu turistic imens si bogat, la numai cateva minute atat de Gara Brasov cat si de centrul vechi al orasului, unde veti beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Brasov.

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.casamuresan.ro

Adresa Hotel Casa Muresan: Str. Nicopole, nr. 54, Brasov

More details

Informații

Hotel Casa Muresan Brasov pune la dispozitia oaspetilor sai camere de cazare amenajate modern, confortabile, creand astfel o atmosfera intima si primitoare Cele 46 de spatii de cazare moderne,dotate cu sistem de acces pe baza de cartela, sunt amenajate cu bun gust si cu o deosebita atentie pentru detalii.

Hotel Casa Muresan Brasov va intampina cu cele 3 saloane restaurant unde puteti servi micul dejun sub forma de bufet suedez, cu meniu specific romanesc.De asemenea va puteti bucura la pranz si cina de specialitatile noastre pregatite zilnic in bucataria proprie din produse proaspete.

Ofera un cadou Happybox Family, iar beneficiarul cadoului isi va alege singur pachetul dorit. Alegand aceasta locatie, persoana draga tie va beneficia de urmatorul pachet:

- 1 noapte de cazare in camera dubla de 3 stele *

- pentru 1 familie formata din 2 adulti si 1 copil cu varsta pana la 12 ani **

- cu mic dejun inclus

- cu posibilitatea de prelungire a sejurului la tarife preferentiale

* Daca veti dori cazare in camera de 4* se va achita un supliment de 50 lei

**Pentru copii peste 12 sau pentru pat suplimentar se va achita un supliment.

Spatiile de cazare beneficiaza din plin de lumina naturala si o atmosfera relaxanta. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, birou de lucru, minibar, internet gratuit, televizor color conectat la cablu, telefon international, uscator de par, baie cu dus.

20 alte produse în aceeași categorie: