Confort si relaxare la Sinaia

Hotel Carpathia, 4* din Sinaia

Cadou Happybox

Dotat cu 70 de camere spatioase, Hotel Carpathia este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei. Beneficiind de conditii de lux, turistii isi pot petrece cateva zile de vis intr-o statiune montana romaneasca cu traditie.

Mai multe detalii gasiti aici: http://hotel-carpathia.ro

Adresa Hotel Carpathia:Blv. Carol I, nr. 46, Sinaia, jud. Prahova

More details

Informații

Prin amplasare si amenajare, piscina interioara ofera cea mai facila si relaxanta experienta cu efecte benefice asupra corpului. Pentru oaspetii cazati la Hotelul Carpathia, accesul la piscina este gratuit, intre orele de functionare a acesteia.

Ofera un cadou Happybox Family, iar beneficiarul cadoului isi va alege singur pachetul dorit. Alegand aceasta locatie, persoana draga tie va beneficia de urmatorul pachet:

- 1 noapte de cazare in camera dubla deluxe (aer conditionat, cablu TV cu pachet de peste 80 de programe, Internet Wireless de mare viteza, linie telefonica, minibar, baie dotata ****, halat si papuci, uscator de par) in perioada 02.03-23.12, de Duminica pana Joi *

- pentru 1 familie formata din 2 adulti si 1 copil cu varsta pana la 7 ani **

- cu mic dejun inclus

- cu acces la piscina, sauna, hidroterapie cu ape sarate, salina, internet wireless, parcare

- cu fisa cont in valoare de 40 lei pentru a lua masa la restaurantul hotelului ***

- cu posibilitatea de prelungire a sejurului la tarife preferentiale

* Supliment pentru cazare in weekend in perioada 02.03.23.12, Vineri, Sambata, Duminica: 40 lei (se poate opta pentru renuntarea la fisa cont si alegerea acestei variante).

* Supliment pentru cazare in perioada 23.12-01.03 (fara sarbatori): 30 lei pentru Duminica-Joi sau 70 lei pentru Vineri-Duminica.

** Supliment pentru copiii intre 7-12 ani: 45 ron iar pentru copiii peste 12 ani: 70 ron, include pat suplimentar si mic dejun.

***(diferenta fata de nota finala de plata va fi achitata la fata locului)

Dotarile si echipamentele Hotelului Carpathia din Sinaia ofera o plaja larga de proceduri Spa, atat pentru intretinere/relaxare (WellSpa), cat si pentru tratarea multor afectiuni (MedSpa).

20 alte produse în aceeași categorie: