Cazare la 'cetate' si relaxare la piscina

Hotel Cetate, 3* din Oradea

Cadou Happybox

Dupa ample lucrari de reabilitare, consolidare si reconstructie, cladirile din incinta cetatii Oradea au fost in mare parte renovate si redate circuitului turistic. Astfel aveti acum posibilitatea de a va caza intr-un loc plin de istorie, la Hotel Cetate Oradea, situat in incinta cetatii medievale. Cetatea Oradea este un spatiu viu, mii de turisti trecandu-i pragul. Suntem mandri ca facem parte din viata acestei Cetati si ca vom fi amintiti peste ani ca primul hotel din Cetate.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.hotelcetateoradea.ro

Adresa Hotel Cetate: Piata Emanuil Gojdu 39-41, Oradea

More details

Informații

Oaspetii hotelului pot servi micul dejun si au la dispozitie o cafenea. Camerele prin constructia lor pastreaza un aer medieval, fiind cu tavane inalte tip bolta. Accesul in camera se face dintr-un hol comun, strajuit de arcade generoase. In procesul de reabilitare s-au folosit materiale clasice (caramida, lemn, sticla, fier) si tehnici din timpurile constructiei initiale a cladirii, conferind un aer degajat intregului hotel.

Ofera un cadou Happybox Family, iar beneficiarul cadoului isi va alege singur pachetul dorit. Alegand aceasta locatie, persoana draga tie va beneficia de urmatorul pachet:

- 1 noapte de cazare in apartament sau in camera dubla cu pat suplimentar, in perioada 01.10-23.12 sau 03.01-31.03*

- pentru 1 familie formata din 2 adulti si 1 copil **

- cu mic dejun inclus

- cu acces la Aqua Park President din Baile Felix pentru 3 ore (2 adulti si 1 copil sub 14 ani)

- cu posibilitatea de prelungire a sejurului la tarife preferentiale

*Pentru perioada 01.04-30.09 se va achita un supliment de 50 lei

** Daca se doreste un pat suplimentar in apartament atunci se va achita un supliment de 45 lei.

Hotelul Cetate din Oradea va ofera o oaza de liniste in inima orasului, fiind la 5 minute de mers pe jos de centrul civic, de unde puteti vizita la pas intregul oras.

20 alte produse în aceeași categorie: