Ai primit un cadou Happybox?

Happybox-print-at-home

              

Care sunt pasii urmatori?

Happybox reprezintă un cadou cu adevărat special: posibilitatea de a trăi o experiență personală, plină de momente memorabile! De ce spunem asta? Cu Happybox poți alege dintre numeroasele activități prezentate în catalogul online, la locațiile atent selecționate de ambasadorii Happybox. Ofertele noastre satisfac și cele mai exigente gusturi și pot oferi, alături de o persoană dragă, o ieșire binemeritată din cotidian. Pregătește-te de noi momente de neuitat!

Selecteaza cadoul Happybox primit din lista de mai jos

Vei vedea experientele incluse, pachetele de servicii din care poti selecta exact ce iti doresti.

Din acest moment noi, cei de la Happybox, ne vom asigura că vei avea parte de o experientă memorabilă, așa cum îți dorești. Suntem siguri de acest lucru pentru că am strâns sute de variante de experiențe și activităti pentru tine.  

Tot ce trebuie să faci este să răsfoiești printre ele online, să îți alegi pachetul de servicii care ți se potrivește (din categoria cadoului tău), să trimiți alegerea ta către noi, iar în urma confirmării consultantului Happybox, să te bucuri de alegerea făcută și de experiența aleasă la locația selectată. 

Alege pachetul de servicii potrivit: Cadoul Happybox îți oferă dreptul de a alege una din experiențele, activitățile sau sejururile turistice prezentate online în categoria cadoului primit. Verifică lista actualizată și vezi exact ce ți se potrivește. 

Respectă valabilitatea voucherului: Voucherul tău are un cod unic de securitate și o dată limită a valabilității. Rezervă activitatea dorită și trăiește o experiență memorabilă până, cel târziu, la data înscrisă pe voucher. Sistemul anulează automat voucherele expirate!   

Trimite rezervarea online la Centrul Happybox: Secțiunea online “Am un Happybox” a fost creată special pentru tine. Conține pașii ce trebuie urmați și formularul pe care îl vei completa pentru a finaliza rezervarea. Nu uita să ai voucherul la îndemână deoarece va trebui să introduci codul pentru rezervare.  

Verifică disponibilitatea partenerului ales: Inainte de a trimite rezervarea online către Centrul Happybox asigură-te că partenerul dorit de tine are disponibilitate. Rezervarea se face exclusiv la noi, iar consultanții Happybox trimit cererea ta de rezervare către partenerul ales în urma verificării datelor introduse de tine în formularul de rezervare. Confirmarea locației vine numai dacă există disponibilitate. 

Rezervă din timp: Alege pachetul de servicii dorit cu cel puțin două săptămâni înainte de data dorită a experienței. Astfel, vom avea timp să procesăm cererile în ordinea sosirii către centrul nostru de rezervări și să garantăm către partenerul ales. Așteaptă confirmarea consultantului Happybox înainte de prestarea propriu-zisă a serviciilor de către partenerul nostru. Tine cont de faptul că, de sărbători, locațiile au alte oferte speciale și nu se poate valorifica voucherul Happybox. 

Trăiește din plin: Ai primit un cadou special, un cadou care îți dă dreptul de a trăi o nouă experiență memorabilă. Folosește-l din plin și bucură-te de serviciile alese. Prezinta voucherul completat la locatie in momentul sosirii. Si nu uita: tu vei plăti doar serviciile extra, pachetul ales de tine ți-a fost oferit cadou.   

Trimite-ne și nouă un feedback! :) Dorim să îmbunătățim serviciile oferite clienților noștri și să alegem numai parteneri de încredere, care înțeleg ce înseamnă calitate și respect. Trimite un e-mail la adresa office@happy-box.ro și spune-ne cum au fost serviciile Happybox și cele ale partenerului ales de tine. Te vom răsplăti cu beneficii Happybox, precum discounturi, upgrade-uri și alte mici surprize.   

Alege experienta dorita si "Rezerva acum"!

Alege experienta, da click pe butonul "Rezerva acum" si incepe procedura de rezervare a experientei dorite. Pregateste Codul Unic pentru Rezervare.

Introdu Codul Unic si datele personale

Codul Unic iti da posibilitatea de a finaliza rezervarea. Alege data dorita a rezervarii si completeaza informatiile personale.

PASUL 1: SELECTEAZA CADOUL HAPPYBOX DIN LISTA DE MAI JOS SI VEZI EXPERIENTELE INCLUSE

 • Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happybox Escapada de Lux include o selectie de pachete turistice pentru doua persoane la hoteluri si vile cu un inalt grad de clasificare pentru a garanta oferirea unui cadou frumos. daca ai primit un cadou Happybox...

 • Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happybox Sejur in Doi include o selectie de pachete turistice pentru doua persoane la hoteluri si vile alese cu grija. Daca ai primit un cadou Happybox Sejur in Doi atunci vei avea parte de un minisejur ales de tine din...

 • Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happybox Family include o selectie de servicii, pachete turistice pentru familii formate doi adulti si unul sau doi copii la hoteluri si vile selectate pentru a garanta oferirea unui cadou reusit. Daca ai primit un...

 • Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happybox Vacanta de Vis include o selectie de servicii, pachete turistice pentru doua persoane la hoteluri si vile selectate pentru a garanta oferirea unui cadou reusit. Cumpara un Happybox Vacanta de Vis si ofera-l...

 • Felicitari! Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca ai primit un cadou Happy Innovation Box de la Caroli. Acesta este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Happy Innovation Box include o selectie de servicii, pachete turistice pentru individuali si familii formate...

 • Felicitari! Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca ai primit un cadou Arval Values Competition de la ARVAL - BNP PARIBAS GROUP. Acesta este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul Arval Values Competition include o selectie de servicii, pachete turistice pentru...

 • P&G Quality Championship by Happybox este un cadou experienta cu adevarat special. Simplu, original si plin cu experiente si activitati pentru persoana draga. Cadoul P&G Quality Championship by Happybox include o selectie de servicii, pachete turistice pentru doua persoane la hoteluri si vile selectate pentru a garanta oferirea unui cadou reusit....

Urmăriţi-ne pe Facebook

 • Livrare rapida

  Cumpara un cadou Happybox Letter sau Print-at-Home si il vei primi la birou, acasa sau pe e-mail in cel mai scurt timp.

 • Suport online si telefonic

  Primesti asistenta gratuita atunci cand vrei sa cumperi un cadou Happybox sau sa rezervi o experienta cu un cod unic de securitate.

 • Plata securizata

  Achita online cu cardul in sistemul de procesare a platilor online oferit de Libra Bank, denumit LibraPay.

Garantia Happybox

Ofera angajatilor si partenerilor un cadou Corporate BOX (cutie cu brosura si voucher) sau, atat pentru individuali cat si pentru companii, alege varianta Happybox LETTER: un plic elegant si o frumoasa scrisoare introductiva ce duce beneficiarul cadoului mai aproape de trairea unei experiente de vis. Poti opta si pentru varianta Happybox PRINT-AT-HOME pentru originalitate, simplitate si rapiditate. Indiferent de forma aleasa a cadoului Happybox, beneficiarul unui cadou Happybox va avea parte de o experiență inedita, va primi un cadou special și iși va alege singur activitatea preferata. Din momentul alegerii experientei, un consultant Happybox va lua legatura pentru garantarea unor servicii de calitate, facand astfel din cadoul oferit o intreaga experienta personala.